mandag den 15. august 2011

Tekstiltryk #9

Efter en hæsblæsende højskoleuge måtte prinsessen kaste håndklædet i ringen, og brugte hele søndagen på at restituere - efter at have spist prinsgemalens nybagte velkomstpandekager. På andendagen AD højskolen startede prinsessen dagen blidt med massage, men desværre syntes massøren, at prinsessen havde været lige lovlig hård ved sin krop, så den fik en ordentlig omgang.
Tilbage ved computeren har prinsessen nu haft mulighed for at kigge sine hjembragte herligheder igennem, og viser stolt sine kreationer frem.

Da prinsessen var en novice udi tekstiltrykningens kunst, var der heldigvis mange af de andre kursister, der gerne ville dele deres rammer, således at prinsessen ikke kun skulle trækkes med sit eget mønster. Der ud over arbejdede prinsessen med aviser og tape, hvilket hun også fandt morsomt.

Prinsessen havde en dejlig uge, og hun følte sig godt taget af, af Fr. Overlærer og tekstiltrykker Kirsten Fribert og hendes assistent Fr. Emilia Fiona Weir.

Her ses prinsessen til ferniseringen sammen med sine medkursister Fr. Rikke Cilja, som også er kendt fra Ramasjang, Fr. Pia Karina Saabye Dalgaard, som er tekstildesigner for Grønlykke, samt Fr. Overtekstiltrykkeren Kirsten Fribert.
Prinsessen havde en fantastisk uge, og kan kun anbefale andre at tage et højskoleophold, selvom højskolesangbogen ikke var fremme en eneste gang. De var faktisk låst inde, således at prinsessen ikke kunne dele sin sangglæde med de andre kursister. Ud over det, var det en fantastisk uge, og prinsessen er meget spændt på at se, hvad der kommer ud af de mange nye tekstiler.

2 kommentarer:

  1. Halløj, det var altså den anden Pia der hed Funder...Mit navn er kun Pia Karina Saabye Dalggard :-)

    SvarSlet
  2. Prinsessen undskylder og retter fejlen øjeblikkelig!

    SvarSlet