onsdag den 28. november 2012

Prinsessens julekugler


Prinsessen havde en rest marcipan, som havde ligget et stykke tid i køleskabet og skulle bruges, og da prinsessen får besøg i morgen, var det en oplagt mulighed for at få brugt den lille gnalling marcipan.

Der blev ikke fulgt nogen opskrift, men brugt det der lige var i skuffen.

Prinsessens julekugler
Marcipan
Valrhona kakaopulver
Johan Bülow raw lakridspulver
Valrhona Manjari 64%
Fint lakridspulver
Glimmer

Marcipan æltes med kakao- og lakridspulver efter egen smag
Marcipanen rulles i mindre kugler og lægges på køl
Chokoladen smeltes
Kuglerne rulles i chokoladen og sættes på et stykke bgepapir
Drys med fint lakridspulver og glimmer
Stil kuglerne køligt så de størkner og tag en lille smagsprøve, før de bliver gemt væk til gæsterne kommer.


2 kommentarer:

  1. Mmmm, sådan en masse lækkert konfekt, er du ved at åbne en chokobiks?
    Tak for hilsen, Alles gut.
    Ser at du laver mange fine projekter, det varmer altid mit farverige, barnlige hjerte at kigge forbi din blog, god jul til dig. Knus R

    SvarSlet
    Svar
    1. Gid jeg havde penge og overskud til at åbne sådan en biks - det ville jo være fantastisk. Håber du kom godt ind i det nye år - og kom så i gang på bloggen, så jeg kan følge med i hvad du går og laver!

      Slet