tirsdag den 11. december 2012

Kanelmarengs


Disse sukkertoppe tror prinsessen vil være et lækkert twistet indslag på en risengrød i stedet for kanelsukker, hvis de ikke allerede er blevet fortæret inden risengrøden er blevet lavet.

Kanelmarengs
ca. 40 stk

300 g sukker
100 g æggehvider
1,5 spsk kanel
Rød pastafarve og glimmer til pynt

Pisk æggehviderne til de er luftige og tilsæt langsomt sukker mens der piskes.
Pisk marengsen til den er sej.
Tilsæt kanel og farve

Fyld marengsen i en sprøjtepose med din favorittyl, og tyl marengs ud på en bageplade i den størrelse du ønsker. De hæver en smule, så lad dem få lidt afstand til hinanden.
Drys med glimmer.

Bag marengsen ved 120 grader i ca 75 minutter. Sluk ovnen og lad dem stå for eftervarmen.
Opbevar i en lufttæt beholder.


5 kommentarer:

  1. Svar
    1. De er ret nemme, og så smager de godt af jul!

      Slet
  2. Uhaaaaa, jeg bliver simpelthen så lækkersulten af alle dine lækre indlæg :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Maria. Håber du bliver inspireret til selv at lave noget ;-)

      Slet
  3. Nam nam, hvor ser de bare gode ud!

    SvarSlet