torsdag den 13. december 2012

Marcipankugler


Den traditionelle marcipankonfekt skal heller ikke overses hos prinsessen, og i dette tilfælde lavede hun to varianter til prinsgemalen og sine undersåtter; en med kaffe og en med lakrids.

Marcipan-kaffe kugler
ca 25 stk

250 g marcipan
2 spsk stærk kaffe
Chokolade til overtræk
Glimmer eller sprinkles eller anden pynt

Ælt kaffe og marcipan sammen
Sæt marcipanen koldt i ca 30 minutter
Tril marcipanmassen i mindre kugler og sæt på køl igen
Temperer chokolade og dyp de afkølede kugler i chokoladen
Pynt med glimmer eller sprinkles
Opbevar i en lufttæt beholder når chokoladen er størknet


Marcipan-lakrids kugler
ca 25 stk

250 g marcipan
1,5 spsk lakridspulver
Chokolade til overtræk
Frysetørret solbærpulver eller anden pynt

Same procedure!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar