mandag den 30. april 2012

Kina: 31. marts


Prinsessen brugte det meste af dagen på at vandre på muren, hvilket var en kæmpe oplevelse. Undersåtterne kan se flere billeder fra dette tidligere indlæg.

Kina: 30. marts


Dagen stod i shoppingens tegn, da prinsessen og hendes hofdame tog på byens største brillemarked. Et 4 etagers stort shoppingcenter, udelukkende med brillebutikker. Et eldorado, som prinsessen havde svært ved at kapere, men det blev kun til to par briller til spotpris.

søndag den 29. april 2012

Kina: 29. marts

Den forbudte by var kæmpe stor og foruden oplevelsen af de fantastiske bygninger og små kroge, var det også sjovt at kigge på de store grupper af kinesiske turister, der hver især var udstyret med ensfarvede kasketter, så de var nemmere at holde styr på.

lørdag den 28. april 2012

Kina: 28. marts

1. dag i Kina blev brugt på at orientere sig i Beijing med udgangspunkt i shoppegaden Wangfujing og nogle af de nærliggende madgader.

fredag den 27. april 2012

Kina: Shopping #2

Skønne DIY bøger blev købt i den fantastiske kunstboghandel i Shanghai.

Den mest fantastiske malebog, som prinsessen ville ønske hun havde haft plads til at købe hele lageret af. Bogen er nu i gode hænder hos en af prinsessens tegneglade undersåtter.

Hvem har ikke lyst til at farvelægge disse lækre ben.

Eller selv begynde at designe blomstermotiver

Og så var der en pink sektion også - for de rigtige prinsesser!

Prinsessen faldt også for de skønne notesbøger med de fine sider, som bare kalder på at blive skrevet i.
Klar til masser af kloge tanker.

Og skøre indfald.

Disse post-it kalder da bare på at blive sat op alle steder!

Og hvad med disse stickers.

Og så var masking tape også kommet til Kina - en masse...

Og disse klistermærker sidder nu på prinsessens arbejdscomputer og gør hverdagen meget sjovere på de dage, hvor prinsessen sidder en hel dag foran computeren.

Denne og den næste blev givet til prinsessens akademiske slave, som havde julelys i øjnene, og glædede sig til at pimpe sin nye computer.

Prinsessen kom med 10 kg og kom hjem med 28 kg. Ikke dårligt for den shoppelystne prinsesse, som havde størst optur på whole sale markederne, hvor spænder kunne købes i colli og hvor der ikke var grænser for ragelse. Et ægte prinsesseparadis!

torsdag den 26. april 2012

Kina: Shopping #1

Så starter prinsessens feriebilledspam. Fra i dag og frem til d. 14. maj vil der hver dag komme et indlæg fyldt med masser af billeder fra prinsessens fantastiske ferie. God fornøjelse.

Det blev til to par briller i det fantastiske brilleshoppingcenter.

Glimmertråd og brodergrej med mønster.

Selvfølgelig skulle prinsessen investere i forklæder - med Hello Kitty!


Og en lille Kinakjole

Den skønne sommerkjole er prinsessen sikker på bliver et hit.

Med dette lækre bambistof.

Gave til prinsgemalen var dette lækre krus.

Og denne paraply kunne prinsessen ikke sige nej til. Kom an regn!

Fine pelspomponer i mange farver.

Lækkert bomuldsstof, der nok skal blive til fine forklæder.

onsdag den 25. april 2012

Børneteaterfestival

I morgen tager prinsessen til Ringsted for at deltage i verdens største børneteaterfestival. Så hop på toget og kom afsted. Der er masser af fantastiske forestillinger - og så er de alle sammen gratis. God weekend!

onsdag den 18. april 2012

Premiere



I dag åbnede prinsessens børneudstilling Historiejagt for første gang dørene op for de mindste undersåtter. Tiden frem til åbningen var hektisk, og ferieafslapningsstemningen blev hurtigt lagt på hylden for effektivitet og snarrådighed. Heldigvis blev udstillingen færdig til tiden (30 minutter før forventet ankomst) og prinsessen klippede veltilfreds den røde snor over.

Heldigvis var både børn og pædagoger glade for udstillingen, så nu glæder prinsessen sig til flere besøg. Udstillingen er åben for alle lørdag d. 21. april kl. 10-15 og koster 20 kr i entre for børn. Læs mere her. Nu vil prinsessen gå i seng og få et fortjent hvil inden der i morgen venter en spændende konference.

mandag den 16. april 2012

Kina: Muren

Prinsessen er nu kommet hjem igen og er klar til at vise de billeder, hun ikke kunne få med da hun bloggede fra Kina. Vær beredt på billedspam!









Et af højdepunkterne på turen var den 2,5 timer lange vandretur på Den Kinesiske Mur. Vejret var fantastisk, og at stå på en del af den historie man har læst og hørt så meget om var rørende. Landskabet utroligt smukt og en kæmpe oplevelse at følge den mur, der betydet så meget for Kina og verdenshistorien.

søndag den 15. april 2012

Forårsskikke

Når forårssolen kommer frem, hiver den alle de vintertrætte danskere ud af deres hi. I enhver solkrog finder man sommerklædte danskere, som forestiller at have det varmt i deres sommerkjoler og bare ben.
Således måtte prinsessen skik følge, land fly - dog iført tyk trøje, halstørklæde og vanter - også ud at nyde det gode vjer og slås om de gode cafépladser i solens varme. Ingen dårlig skik må prinsessen indrømme.