tirsdag den 30. april 2013

Sandwichboller


For et par weekender siden var prinsessen på teaterfestival, og for at kunne overleve 24 forestillinger på 2 dage er det vigtigt med god forplejning. Derfor havde hun bagt sandwichboller, som hun og hendes undersåtter kunne danne grobund for en god madpakke.

Sandwichboller
Ca. 24 stk

Ingredienser50 g gær
7 dl kærnemælk
3 dl vand
1 spsk salt
1,5 spsk sirup
2 dl yoghurt naturel
300 g havregryn
50 g solsikkekerner
200 g speltmel
300 g fuldkorns speltmel
800 g hvedemel
1 æg til pensling

Rør gæren ud i vandet
Tilsæt herefter de andre ingredienser og ælt dejen godt
Lad den hæve lunt i ca 1 time
Slå dejen ned og form til boller. Tryk dem flade når de er lagt på en bageplade
Efterhæv i en time
Pensl boller med det letpiskede æg
Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar