tirsdag den 28. maj 2013

Gnocci med bacon


Efter prinsessen har mistet sin hushjælp må hun selv i køkkenet, og så kan det være godt at have en hurtig og nem ret ved hånden efter en lang dag fyldt med kongelige pligter.

Denne ret er let og nem, og smager tilmed godt.

Gnocci med bacon
2 personer

400 g gnocci
100 g bacon
20 blade salvie
10 smør
parmesan
peber

Steg bacon og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle
Kog gnocci efter anvisningerne. Kom koldt vand over for at stoppe kogningen og lad det dryppe af
Smelt smør i en pande og svits salvien i
Kom herefter gnoccien i panden og skru godt op for varmen
Vend jævnligt gnoccierne og tag dem af panden når de begynder at tage farve
Anret gnoccierne på en tallerken og strø bacon over
Riv parmesan over retten og slut af med lidt kværnet peber
Server med en frisk salat

Velbekomme


2 kommentarer: