fredag den 10. maj 2013

macarons med passionsfrugt og chokolade

Da prinsessen skal bage kage til en konfirmation, og bestillingen lyder på macarons, må der hellere testes først. Denne dag var det en lækker kombination af chokolade og passionsfrugt, som fristede den lækkersultne prinsesse.


Passionsmacaron med chokoladeganache (kan ikke finde linket til den originale opskrift. Undskyld)

Ca 10 stk

Macarons
26 g mandelmel
70 g flormelis
5 g frysetørret passionspulver
1 æggehvide
25 g sukker

Chokoladeganache
80 g mørk chokolade
70 g fløde
20 g smør

Bland mandelmel, flormelis og passionspulver
Pisk æggehvide og sukker, til det bliver en blød marengs
Vend de tørre ingredienser i
Fyld i sprøjtepose og sprøjt dejen ud på en bageplade i små ens cirkler
Stil pladen et roligt sted og tør dine macarons i ca 30 min
Bag ved 150 grader i ca 12 minutter

Hak chokoladen fint og kom den i en skål
Varm fløden og tag den af varmen lige før den koger
Hæld den varme fløde over chokoladen
Lad stå i ca 1 minut før der røres rundt
Kom smørret i og rør til det er blevet til en lind chokoladecreme
Stil køligt

Når dine macarons er kølet af og ligeldes chokoladeganachen fyldes chokoladen i en sprøjtepose. Sprøjt en klat chokolade på en macaron og sandwich den sammen med en anden.
Spis med det samme eller gem til prinsgemalen kommer hjem og nyd de syrligt søde mundfulde sammen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar