lørdag den 28. februar 2015

Chokolademarengs


Disse marengs var ikke de kønneste, men de smagte rigtigt godt. Opskriften er taget fra Maja Chocolat. Hun laver altså nogle gode sager.

Chokolademarengs
ca 50 små marengs eller 12 store

3 æggehvider
150 g sukker
75 g mørk chokolade
1 knivspids salt
Evt farve

Pisk æggehvider stive
Pisk herefter sukker i lidt efter lidt og bliv ved med at piske til sukkeret er opløst
Pisk evt. farve i marengsen
Smelt chokoladen over et vandbad og kom salt i
Vend forsigtigt chokoladen i marengsen
Hvis marengsen skal være marmoret, så vend ikke for mange gange

Kom marengsen på en bageplade med ske
Hvis du kommer den i en sprøjtepose og tror, at marmoreringen bliver lige så fin som den var i skålen er du lige så naiv som undertegnede og ender med ovenstående resultat

Bag ved 100 grader i ca 90 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar