onsdag den 25. februar 2015

Chokolademuffins


Maja Chocolat har brugt en del tid på at finde opskriften på den ultimative chokolademuffin, så da hun offentliggjorde den måtte jeg da hellere prøve den. Og de er rigtigt gode! Her er de pyntet med kirsebærfrosting, men det er slet ikke nødvendigt. Jeg har justeret en anelse på opskriften.

Chokolademuffins
Ca 20 store eller 45 små

350 g sukker
4 æg
200 g mørk chokolade
200 g smør
300 g hvedemel
100 g kakao
2 tsk bagepulver
300 ml mælk
1 tsk salt
200 g blandet chokolade (hvid, mælke, mørk)

Pisk æg og sukker luftigt
Smelt smør og de 200 g mørk chokolade
Rør det i æggesnapsen med en stor ske
Kom herefter de tørre ingredienser i og vend det godt rundt
Tilsæt mælk
Hak de 200 g blandet chokolade og rør dem til sidst i dejen

Kom dejen i muffinforme og bag dem ved 200 grader i ca 20 minutter

De kan sagtens fryses og tør hurtigt op, hvis man en dag er lidt lækkersulten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar