søndag den 1. februar 2015

Restaurant Kadeau


Sidste weekend var madklubben på Restaurant Kadeau. Vi sparer som sagt lidt op hver måned, og ca hver 8-10 måned har vi råd til at gå ud at spise på en gourmetrestaurant, hvor det på en eller anden måde føles som om vi spiser gratis. Ja, det er sjovt hvordan man kan snyde sin hjerne, men det virker i hvert fald her. Især for resten af gruppen, der ikke skal have pengepungen op, hvilket er min opgave som eneste kvinde i selskabet. Ja ja, den ligestilling har ikke altid gjort det nemmere for det feminine køn, som også en gang imellem drømmer om at blive opvartet.

Nå, men tilbage til Kadeau, hvor vi kom som nogle af de første. Stedet er rart og indbydende og vi kunne gode lide den afslappede atmosfære uden hvide duge på bordene. Betjeningen var høflig og frisk og meget professionel og engageret og maden var fantastisk. Jeg ville ikke sige så meget andet end at vi var ganske begejstrede for det hele og så vise jer nogle billeder af det vi spiste.


Kartoffel, røget makrel og asiegel


Sprød surdej og rensdyrlav


Elmeblad og ramsløg


Jordskokkeskræl, hummer og urter


Hørøget sandart, gran og agurkegel


Krøllet rosenkål og østers


Dehydreret bede og røget blåmusling


Svampete og jernurt


Gravad andebryst med solbær og hybenrose


Andehjerte med syltede grønne jordbær og karsecreme


Blæksprutte, brøndkarse, porre og bagt hvidløg


Skalotteløg, havgus, løvstikke, yoghurtvalle


Kammusling, blomkål, kærnemælkstoffee og æblemost


Torsk, spidskål, grillet bornzola (bornholmsk gorgonzola...) og hvidløg


Lammehjerte, skorzonerrod, fermenteret asparges, gær og citrontimian


Dådyr, sommerens røde bær, sort hvidløg og strankvan (en af aftenens højdepunkter)


Karamel, creme fraiche, kartofler, radise og hyld


Hindbærsyltetøj, gran, blå ost og fermenteret honning


Og så sluttede vi aftenen af med et par petit four, som bestod af rugkiks med dyppelse og nogle solbær (tror jeg nok) gummistænger.

Og så var vi godt mætte uden at være overmætte og helt fyldt op af de mest fantastiske smagsoplevelser. Der var ikke en eneste ret der skuffede og vi cyklede glade hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar