fredag den 7. oktober 2016

Aftensmad på Restaurant Krydderiet, Hillerød





For et par uger siden var jeg i Hillerød i forbindelse med en konference, og den fælles aftenspisning foregik på Hotel Hillerøds Restaurant Krydderiet. Danske hotelrestauranter har ikke det bedste ry, og derfor var forventningerne heller ikke store denne aften, for med 70 gæster der skulle bespises på samme tid, er der som regel ikke overskud til det helt store.

Men jeg blev heldigvis godt overrasket med en moderne fortolkning på suppe, steg og is. En rigtig fin suppe med rimmet laks og hummerbisque til forret, som var let og frisk og havde en lækker dyb smag. Hovedretten var steg og kartofler, hvor saucen var det klart bedste islæt. Kødet havde på min tallerken fået lidt for meget og var blevet lidt tørt.
Vi sluttede af med gateau marcel og en fin hindbæris og syltet frugt. Ikke dårligt, og slet ikke for en hotelrestaurant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar